Panzió


A Rétescsárda és Panzió 1987-ben nyitotta meg kapuit, 18 főig tud szálláslehetőséget biztosítani kedves vendégeinek. Csárdánk sokéves tapasztalattal és gyakorlott személyzettel vállalja osztálytalálkozók, házassági évfordulók, születésnapok, kerti partik, lakodalmak (sátoros, hintós) megrendezését, szabadtéren 300 főig, rendezvénytermünkben 100 főig, svédasztalos vagy hagyományos lebonyolítással, bármilyen igény szerint. Csoportoknak megegyezés szerint kedvezményt biztosítunk. Csárdánktól 9 km-re uszoda és a strand található, ezen sajátosságunk szolgálja a rendezvényeket követő kikapcsolódás, hétvégi pihenés további változatosságát.
Ha ünnepi eseményeit, szabadidejét szeretné a város zajától elvonultan, meghitt közegben, házias ízek társaságában, természeti környezetben élvezni, akkor csárdánk minden szempontból megfelelő választás Önnek.

Felkészültségünk és jártasságunk a biztosíték rá, hogy rendezvényeit zökkenőmentesen lebonyolítjuk, levesszük a szervezéssel járó vesződség terhét a válláról. Ossza meg velünk elképzeléseit, s mi megkíméljük a felesleges aggodalmaktól.